Bijzondere opstelling Blackpool FC voor oefenwedstrijd

Boris (borisz)

In de sportblog kon u al lezen dat Blackpool FC nog maar acht spelers onder contract heeft staan. Desalniettemin moest de ploeg wel een oefenwedstrijd spelen tegen Penrith FC. De club gaf de volgende bijzondere opstelling. 

In de basis stonden dus vijf spelers die op proef waren bij Blackpool. De bank werd gevuld met jeugdspelers en nog meer spelers die op proef zijn. De club dat uitkomt in de Championship, het tweede niveau in Engeland, heeft besloten om niet op trainingskamp naar Spanje te gaan.

Manager Jose Riga: "Met nog drie weken tot de start van de competitie ligt de nadruk op het aantrekken van spelers. Het is dan beter om ons thuis voor te bereiden dan in Spanje." Riga is momenteel vijf weken verbonden aan de club en hij heeft slechts één speler weten aan te trekken. Naar verwachting komen er wel snel enkele spelers bij.  

De wedstrijd tegen Penrith FC werd overigens met 0-4 gewonnen. Bobby Grant was goed voor een hattrick. Over drie weken wacht start van de competitie tegen Nottingham Forest.