Berlusconi door falen Balotelli grootste verliezer van WK

heywoodu

Silvio Berlusconi is naar eigen zeggen de grootste verliezer van het WK. Als de schuldige voor zijn verlies wijst hij Mario Balotelli aan. De veelbesproken voorzitter van AC Milan was van plan om Balotelli deze zomer van de hand te doen, zo onthulde hij aan La Gazzetta dello Sport. Na de teleurstellende prestaties van de Italiaanse spits op het WK vreest Berlusconi hem niet meer kwijt te raken.

Volgens Berlusconi had hij zelfs al een akkoord bereikt met een Engelse club over een transfer van de voormalige aanvaller van Internazionale en Manchester City. De betreffende club heeft zich teruggetrokken op basis van het WK.

"Naast Italië ben ik de grote verliezer van het WK", zo liet hij de roze sportkrant optekenen. "Ik zou Balotelli voor miljoenen verkopen aan een Engelse club, maar vanwege het WK gaat dat niet meer door. En wie wil hem nu nog hebben?"

Om welke club uit de Premier League het gaat wilde Berlusconi niet zeggen. Wel gaf hij aan dat het een club uit het topsegment betrof. "Ik zou hem verkopen aan een Engelse topclub voor 35 miljoen euro." Naar verluidt had Arsenal serieuze belangstelling.