Kroos ontkent akkoord met Real Madrid

Frank (franklop)

Toni Kroos wil pas na het WK in Brazilië een beslissing nemen over zijn toekomst. De Duitser wordt gelinkt aan Real Madrid. Kroos heeft bij Bayern München een contract tot en met komend seizoen. Hij zou al akkoord zijn met Real Madrid, maar dat ontkent hij.

"Ik heb al meerdere keren gezegd dat ik tijdens het WK geen beslissing neem over mijn toekomst", zei de middenvelder volgens Sky Sports. "Ik kan niet op iedere artikel in de media reageren. Maar als het WK voorbij is, zal ik iets besluiten en dan wordt er wel wat bekendgemaakt. Tijdens het toernooi niet. Ik onderteken niets zolang ik bij de Duitse ploeg ben."

Toni Kroos maakt sinds 2007 deel uit van de eerste selectie van Bayern. De 24-jarige speler werd vanaf januari 2009 voor anderhalf jaar verhuurd aan Bayer Leverkusen, en daarna brak hij echt door bij de Rekordmeister. Hij speelde voor Bayern inmiddels 176 officiële duels.

Afgelopen seizoen wa Kroos goed voor vier doelpunten in 51 officiële wedstrijden. De middenvelder heeft nu 48 interlands (vijf doelpunten) voor Duitsland achter zijn naam staan.