Ghanees Boateng doet boekje open: "Niks fout gedaan"

heywoodu

Kevin Prince Boateng en Sulley Muntari zijn uit de selectie van Ghana gezet. Boateng doet een boekje open over waarom zij naar huis zijn gestuurd. "Gisteren was er een incident tijdens de training", vertelt Boating in gesprek met SportBild.

"Sulley Muntari en ik hadden lol na een duel. Ik zei dat hij de bal met zijn hand speelde. Hij ontkende dat. Ik moest toen lachen en zei: 'Hey, ben jij de scheidsrechter?' We moesten allebei lachen. Toen legde de trainer de training stil en vroeg waarom wij zo moesten lachen. We zeiden dat alles in orde was. Toen stuurde hij ons naar de kleedkamer."

"Na de training ben ik naar de trainer gegaan en vroeg of hij even tijd voor me had", vervolgt Boateng. "Ik vroeg hem waarom hij iets tegen mij had. Hij begon gelijk tegen me te schreeuwen. Hij beledigde me. Er vielen woorden als: fuck off."

"Vanochtend kreeg ik te horen dat ik geschorst was. Dat accepteer ik. Maar niemand moet geloven dat ik de bondscoach heb beledigd of ook maar iets fout heb gedaan. Ik vertrek nu en wens mijn collega's het beste voor de rest van het WK en de wedstrijd tegen Portugal", aldus Boateng.