Sunset Overdrive in 900p op 30fps

Nick (Disker91)

Het kleurrijke spel Sunset Overdrive van Insomniac Games draait op 900p en 30fps. Sunset Overdrive is de eerste game van Insomniac Games die exclusief uitkomt op een platform van Microsoft. Het spel is een "over the top" third-person shooter.

Ryan Schneider van Insomniacs brand development gaf aan dat het spel prima draait. Er zijn (nog) geen plannen om de resolutie omhoog te gooien, dit ligt namelijk niet op het pad wat ze nu aan het bewandelen zijn. In de toekomst kunnen de plannen alsnog omgegooid worden; aanpassingen aan de Xbox One SDK hebben ervoor gezorgd dat de grafische rekenkracht die voor de Kinect was gereserveerd nu ook gebruikt kan worden voor andere zaken.

Schneider gaf ook nog het volgende aan: “If you play the game and see the experience, we are pretty comfortable where we are in terms of frame rate and resolution wise. We rather just focus on optimizing what you can see on the screen and that we think will create a better experience overall”.

Meer vijanden en effecten op het scherm hebben dus de voorkeur van het team, in plaats van resolutie en fps. Wat vinden jullie hiervan?

Sunset Overdrive komt exclusief naar Xbox One.

Sunset Overdrive