Uitblinker Campbell: "Ik ben nog van Arsenal"

heywoodu

Joel Campbell was de grote uitblinker tijdens de stunt van Costa Rica tegen Uruguay. Het ging na afloop direct over een mogelijke transfer. Met zijn goede spel en knappe doelpunt had Campbell een belangrijk aandeel in de verrassende 3-1 zege van Costa Rica op Uruguay. De aanvaller speelde zich mogelijk in de kijker bij grote clubs, als staat hij nog onder contract bij Arsenal. 

Afgelopen seizoen werd de 21-jarige Campbell verhuurd aan het Griekse Olympiakos, waar hij ook al indruk maakte in de Champions League. De spits verwacht echter dat hij komende zomer aansluit bij Arsenal. "Ik moet natuurlijk gewoon terug naar Londen, want ik sta onder contract bij Arsenal", zegt hij tegen diverse media

"Maar op dit moment ben ik daar helemaal niet mee bezig. Ik richt me op het WK en mijn nationale team", vervolgt hij. Dat ging hem tot nu toe goed af, want met de stunt tegen Uruguay verbaasde Costa Rica de gehele voetbalwereld.

"Het was vandaag een geweldige dag voor me, maar dit kwam ook door mijn teamgenoten. Iedereen heeft zijn verantwoordelijkheid genomen. Ik heb mijn best gedaan om doelpunten te maken en mijn collega's steunden me hierin." 

Te vroeg juichen doet Campbell echter niet. "We bekijken het stap voor stap, want er komen nog genoeg moeilijke wedstrijden aan", besluit hij zijn verhaal. Costa Rica speelt in de groepsfase nog tegen Engeland en Italië.