Survival mode voor Resogun onthuld

Roy

De dlc voor Resogun, genaamd Heroes, krijgt twee nieuwe modi en een grote patch. IGN geeft aan dat ze op dit moment over één nieuwe mode wat details kunnen vrijgeven: Survival.

In Survival krijg je slechts één leven en is het de bedoeling om zoveel mogelijk punten te verzamelen. De basis blijft hetzelfde, maar dan met geen continues. Dit zorgt uiteraard voor wat extra spanning en stress, want dit betekent extra risico's nemen om je multiplier te behouden.

Ondanks dat de basis gelijk is, worden er wel wat nieuwe grafische en geluidseffecten toegevoegd aan Survival mode. Ook zullen er een aantal nieuwe vijanden verschijnen.

De grootste verandering is echter de omgang met de mensen. In plaats van dat je ze moet redden van vaste locaties komen ze soms naar beneden vallen via parachute. Je hoeft ze ook niet meer af te zetten bij de basis, maar simpelweg het opvangen van de mensen is voldoende.

Wanneer de dlc beschikbaar komt, en tegen welke prijs, horen we waarschijnlijk vannacht tijdens de E3-conferentie van Sony.