The Rolling Stones gearriveerd in Nederland

Chuck-N0rr1s

The Rolling Stones zijn in het land. Het privévliegtuig van de legendarische rockers landde donderdag rond 21.00 uur op Maastricht Aachen Airport. De band werd opgewacht door tientallen fans. De Stones zijn in Limburg voor Pinkpop, waar ze zaterdagavond optreden.

De band werd volgens omroep L1 opgewacht door drie zwarte limousines die de mannen naar hun hotel brengen. Volgens geruchten slapen de Stones tijdens hun verblijf in Nederland in hotel Château St. Gerlach in Houthem. In het chique hotel sliepen eerder beroemde gasten als Bruce Springsteen en de Amerikaanse president George W. Bush.

The Rolling Stones vertrokken donderdagmiddag uit Tel Aviv. Woensdag trad de rockband voor het eerst in zijn bestaan op in Israël. Zaterdag beleven de Stones weer een primeur, dan staan ze voor de eerste keer op Pinkpop. Het optreden tijdens het festival is het eerste in zeven jaar tijd dat de Stones in Nederland geven. Na Pinkpop zijn de Stones een paar dagen vrij. Hun eerstvolgende concert is op 10 juni in Berlijn.