Gordon verschuilt zich laf achter typetje Goor

SunChaser

Oke, wat nu volgt is moeilijk te begrijpen. Je hebt Gordon, die heet ook wel Goor. Goor de zanger zegt vaak nare dingen. Over nekschotten enzo. Goor de zanger heeft nu ook Goor het typetje.  En Goor het typetje vindt de Toppers kut en Henny Huisman over de datum. Maar Goor de zanger neemt nu afstand van Goor het typetje.

Op de site staat: 'Achter GOOR en www.goordraaitdoor.nl zit een professionele en goed ingevoerde sport- en entertainmentredactie die GOOR als spreekbuis gebruiken voor al het nieuws dat hun ter oren komt. Ja, daar zitten soms spraakmakende verhalen en roddels tussen. Dat is logisch. Maar die komen van GOOR en niet van mij. Ik hou me bezig met de grappen en grollen die ik samen met Toon van Driel bedenk.” 

Om extra duidelijk te maken dat Goor de zanger zich verschuilt achter Goor het typetje staat er ook nog onder een artikel over Henny Huisman in vetgedrukte CAPS: 'OPMERKING VOOR COLLEGA-GOORPUTTEN: IN DIT ARTIKEL STAAT NIET DE MENING VAN GORDON. NIET!! GORDON IS OOK NIET DE AUTEUR VAN HET STUKJE.'

Kortom, Goor verschuilt zich achter een typetje maar verzint wel zelf de teksten. Wie het snapt mag het zeggen.

Klik hier voor een foto van Goor de Zanger met Goor het typetje.