The Beggar's Opera: nieuwe game van Ninja Theory

PoeHao

De makers van DmC: Devil May Cry zijn al weken bezig nieuwe mensen aan te nemen. Ze zijn bezig met een AAA-game, waarin gewerkt wordt met de Unreal Engine 4. Onderdelen van het spel: schieten, sluipen en vechten. De werktitel en een korte clip zijn gelekt.

Het project waar Ninja Theory aan werkt zou The Beggar’s Opera gaan heten. De studio is al een tijdje bezig om vers bloed aan te trekken. De gestelde eisen zijn niet mals. Zo zou de technisch directeur al eerder een soortgelijke functie bij een uitgebrachte AAA-titel moeten hebben vervuld. Ook was er uit de eisen op te maken, dat het spel voor meerdere platforms zou worden ontwikkeld. En dat de Unreal Engine 4 zal worden gebruikt.

Om te tonen wat deze laatste versie van Unreal  kan, is er een tech demo mee gemaakt. Een van de werknemers had deze op zijn website gezet. Oeps…

De website is meteen offline is gehaald, maar via google cache kon de inhoud worden gereproduceerd. Het onderstaande filmpje kun je nu dus nog kijken, maar Ninja Theory zal het uiteraard zo spoedig mogelijk willen laten verwijderen. Hoe lang wij het filmpje kunnen tonen is dus niet bekend.

Tip: voor een goede sfeerimpressie van de game, kijk het filmpje zonder geluid.