Mortal Kombat-aankondiging op 2 juni

PoeHao

De bedenker van Mortal Kombat, toasty Ed Boon, is al weken bezig te wijzen op maandag 2 juni 2014. Hij heeft ook een poster laten zien met een aangepast MK-logo. Komt deel 10 dan eindelijk uit?

Eind februari zei Kiefer Sutherland in een interview dat hij werk heeft gedaan voor een Mortal Kombat-game. Maar er kwam geen reactie van NetherRealm Studios, die tegenwoordig de rechten heeft. Op Twitter is Ed Boon al een tijd bezig iedereen warm te maken met cryptische boodschappen en raadsels. Op 4 mei zei hij, “De wortel van 841” en op 5 mei, “Hoeveel dagen heeft februari als het geen schrikkeljaar is?”. De antwoorden hierop zijn 29 en 28. Hieruit kon worden afgeleid dat hij aan het aftellen was naar 2 juni.

Een aantal uren geleden postte hij een screenshot van iemand die lijkt op Jean Claude van Damme, maar gekleed is als Johnny Cage.  Uiteindelijk heeft Boon net duidelijk gemaakt dat om 13:00 (Nederlandse tijd) er een grote aankondiging komt.

De laatste Mortal Kombat kwam uit in 2011 voor PlayStation 3, PS Vita en Xbox360. Daarna zijn er alleen oude delen opnieuw uitgebracht. 

MK 10?