Spannende eerste trailer voor Left Behind

dekatophetspek

Apocalyptische films. We kunnen er geen genoeg van krijgen hier op de redactie van FOK!film en zodoende keken we ook al tijden uit naar het verschijnen van de film Left Behind met Nicolas Cage. Van de bovennatuurlijke thriller, die vanaf 2 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn, verscheen dit weekend de eerste trailer.

In de film van de Britse cineast en voormalige stuntman Vic Armstrong speelt Cage de rol van Rayford Steele, een piloot die met een aantal passagiers moet zien te overleven als de planeet door een globale ramp wordt geraakt. Miljoenen mensen zijn plotsklaps verdwenen en de achterblijvers komen in een wereld terecht waar chaos en vernietiging de toon voeren.

Left Behind is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tim LaHaye en Jerry B. Jenkins uit 1995 waarin men uitgaat van een theorie waarbij ene God Christenen naar de hemel haalt voordat hij de aarde vernietigd. Het boek werd in 2000 ook al eens verfilmd onder de titel Left Behind - the Movie, met in de hoofdrol Kirk Cameron. Naast Cage zien we in deze film rollen voor onder meer Chad Michael Murray, Jordin Sparks and Nicky Whelan.

Kijk hieronder voor de veelbelovende eerste trailer van Left Behind.