Inlogproblemen voor WildStar

De early access van WildStar is vandaag begonnen maar helaas kampen de servers met een probleem. De serial codes worden namelijk niet goed geactiveerd waardoor het soms uren kan duren voordat je kunt beginnen met spelen. Niet iedereen wordt getroffen door de bug.

Wanneer mensen proberen in te loggen zegt het spel dat het account niet is gevonden en schakelt het automatisch over naar de Amerikaanse dataserver. Nog een poging zorgt ervoor dat de dataserver nog een keer wisselt naar Europa. Het probleem doet zich voornamelijk voor bij mensen die vandaag hun serial code hebben ingevoerd. Er zijn ook gamers die hun code eerder hebben ingevoerd en het vandaag opnieuw moesten doen.

Carbine werkt op dit moment hard aan een oplossing. Een team van zeven man heeft de waarschijnlijke oorzaak al gevonden en gaat ook gerelateerde bugs oplossen. Carbine raadt aan om het eens in de zoveel tijd nog een keer te proberen. Enkele Reddit-gebruikers schrijven dat ze na tien minuten al konden beginnen, terwijl anderen al zo'n vier uur wachten.