Brad Pitt aangevallen op rode loper

Redactie

Brad Pitt is woensdagavond aangevallen op de rode loper voor de première van Maleficent. De 50-jarige acteur stond handtekeningen uit te delen toen een man hem aanvloog. Volgens diverse media gaat het om de Oekraïense journalist Vitalii Sediuk, die wel vaker sterren lastigvalt. Pitt hield niets over aan zijn ontmoeting met Sediuk.

De man sprong over een hek dat fans van Pitt scheidde en vloog de acteur aan. Volgens sommige berichten kreeg Pitt een klap. Pitts aanvaller werd al snel door de beveiliging in de kraag gevat en is gearresteerd. Hij wordt verdacht van mishandeling. De politie heeft nog niet laten weten of het inderdaad om Sediuk gaat.

De Oekraïense journalist heeft er een handje van sterren lastig te vallen. Zo probeerde hij Will Smith te zoenen, verstoorde hij het bedankwoordje van Adele tijdens de uitreiking van de Grammy's en kroop hij recent nog in Cannes onder de jurk van America Ferrera.

Pitt liep woensdag in Los Angeles over de rode loper met zijn verloofde Angelina Jolie. Zij speelt de hoofdrol in de nieuwe Disney-film Maleficent. Na de aanval ging Pitt door met het uitdelen van handtekeningen en liep hij het El Capitan Theatre in.