EA brengt FUT World Cup gratis uit

Pheno

Electronic Arts heeft vandaag FIFA 14 Ultimate Team: World Cup aangekondigd. De uitbreiding komt als gratis upgrade in FIFA Ultimate Team-modus van FIFA 14.

In FIFA 14 Ultimate Team: World Cup, een los speltype in FIFA Ultimate Team, kun je als speler een ultieme ploeg samenstellen uit de 32 nationale teams die deze zomer in Brazilië uitkomen. FUT World Cup bevat alle 32 emblemen van de nationale ploegen, de officiële wedstrijdbal adidas Brazuca, de tenues van alle landen, het Estádio do Maracanã en de nieuwe look-and-feel van FIFA 14 Ultimate Team.

Verbeter de kansen van je team om het toernooi te halen door speciale pakketten met nieuwe spelers en verbruiksitems te kopen in de FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-winkel. Elk FUT World Cup-pakket bevat een gratis Goud-pakket om te gebruiken voor je gewone FIFA 14 Ultimate Team.

De World Cup-uitbreiding van FIFA 14 Ultimate Team komt op 29 mei uit voor pc, Xbox 360, de Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4 via een automatische online update voor FIFA 14.