Avengers vechten in Disney Infinity 2.0

Pheno

Disney heeft een trailer uitgebracht om de Marvel’s The Avengers Play Set in actie te laten zien. Deze is dit najaar verkrijgbaar voor Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes.

Spelers komen in een gloednieuwe verhaallijn, bedacht door de award-winnende striptekenaar Michael Bendis en met in de hoofdrollen The Avengers superhelden Iron Man, Black Widow, Thor, Captain America, Hulk en Hawkeye. Zij moeten een einde maken aan de kille plannen van Loki om New York City binnen te vallen. Gaandeweg zullen ze erachter komen dat Loki niet alleen werkt en dat dit slechts de eerste stap is in een gemeen plot dat de hele planeet bedreigt.

In de geheel nieuwe Toy Box 2.0 kunnen spelers met Iron Man, Thor, Black Widow en de andere Avengers, honderden Marvel-gethematiseerde items, locaties, rekwisieten en voertuigen nieuwe avonturen creëren in zelf ontworpen werelden.

The Avengers Play Set en de nieuwe Toy Box mode zijn onderdeel van het Disney Infinity: Marvel Super Heroes Starter Pack. Aanvullende Play Sets and personages zullen in de komende maanden bekend worden gemaakt.

Disney Infinity 2.0 komt deze herfst uit voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, pc en iOS.