Multi-screen co-op in Hyrule Warriors

Nathan (Noppie2000)

In de aanloop naar E3 komt er beetje bij beetje meer informatie beschikbaar over Hyrule Warriors, de crossover van Dynasty Warriors en The Legend of Zelda. Vandaag is duidelijk geworden dat Hyrule Warriors multiplayer zal bevatten.

De multiplayer zal gebruikmaken van de Wii U Gamepad: één speler speelt op het televisiescherm, terwijl de andere speler speelt op het scherm van de Gamepad. Spelers kunnen spelen met een grote diversiteit personages, waaronder Impa. Ook zal het wapensysteem erg variërend zijn, waarbij elk wapen zijn eigen stats en specialiteit heeft. 

In Hyrule Warriors is het weer aan Link om Zelda te redden van een groot kwaad. Voor de verandering is dit niet Ganondorf, maar de heks Shia. Om bij Zelda te komen zullen bekende gebieden als Hyrule Field worden verkend. 

Hyrule Warriors wordt ontwikkeld door Omega-Force en Team Ninja onder begeleiding van Zelda-held Eiji Aonuma. Het spel ziet in Japan in augustus het licht. Wanneer Hyrule Warriors in Europa verschijnt is nog niet bekend.

Hyrule Warriors