Killzone Shadow Fall Intercept aangekondigd

2Happy4U

Vandaag heeft Poria Torkan, producer bij Guerilla Games, Killzone Shadow Fall Intercept aangekondigd. Een uitbreiding voor Killzone Shadow Fall. Met deze uitbreiding kun je online vier player-coop spelen. De uitbreiding wordt in juni verwacht.

In de coop-modus spelen jij en tot drie anderen als de elite VSA, ook bekend als Intelligence Squad Alpha. De opdracht is dan om achter vijandelijke linies de militaire tranmissies van de Helghast te onderscheppen en terug te brengen naar het hoofdkwartier van de VSA.

Om lang genoeg de Helghast-troepen te weerhouden en je opdracht te voldoen heeft elk teamlid een bepaalde specialiteit. Zo zijn er vier classes met elk unieke vaardigheden en uitrusting. Zo heb je de Assault class, Marksman class, Medic class en Tactician class. De Assault en Marksman in het team houdt zich vooral bezig met het uitmoorden van vijandelijke Helghast door gebruik te maken van een speciale shotgun of een sniper rifle. De Medic class geneest teamgenoten en kan teamgenoten voorzien van minutie. En als laatste de Tactician, die kan turrets neerzetten of een speciaal Nano Schild hij en zijn teamgenoten achter kunnen schuilen.

Volgens Guerilla Games is teamwork essentieel. Wanneer je succesvol de tranmissies onderschept en de Helghast ervan weerhoudt om je te stoppen krijg je punten waarmee je jetpacks en artillerie kan vrijspelen.

Killzone Shadow Fall Intercept komt met vier speelvelden gebaseerd op single-player locaties. Het zal gratis zijn voor mensen die de season pass hebben gekocht en die kunnen hem in juni downloaden. De stand-alone versie komt later uit dit jaar. 

Killzone Shadow Fall Intercept