Jay-Z en Solange: ruzie komt in alle families voor

Redactie

Jay-Z en Solange Knowles hebben zich voor het eerst uitgelaten over hun inmiddels wereldberoemde aanvaring in een lift. De twee stellen in een gezamenlijke verklaring met Beyoncé dat 'alle families problemen hebben' en zij daarop geen uitzondering zijn. Beyoncés zusje Solange schopte en sloeg Jay-Z vorige week in de lift van een New Yorks hotel. Waarom de 27-jarige Knowles door het lint ging, is nog steeds een mysterie.

"Jay en Solange hebben beiden schuld aan de ruzie", staat in de verklaring van het trio. "Als gevolg van de gelekte video is er veel gespeculeerd over het waarom van dit onfortuinlijke incident. Het belangrijkste is dat onze familie de ruzie heeft bijgelegd." Jay-Z en zijn schoonzusje hebben elkaar excuses aangeboden. "Ze hebben beiden hun rol toegegeven."

Geruchten dat Solange onder invloed was toen ze haar zwager te lijf ging, spreekt het trio tegen. "Die verhalen zijn simpelweg onjuist." Ook geruchten dat de jongere Knowles de hele avond al opstandig was, worden tegengesproken. "We houden van elkaar en zijn boven alles familie. We hebben dit achter ons gelaten en hopen dat iedereen dat nu ook doet."

Bewakingsbeelden waarop te zien is hoe Solange door het lint gaat, doken maandag op. Solange deelde vorige week, na afloop van het chique Met Gala, klappen en een trap uit aan Jay-Z. Beyoncé stond erbij en keek ernaar. Het Standard Hotel, waar de ruzie plaatsvond, liet woensdag weten dat de persoon die de video naar de media lekte is ontslagen.