Vrouw neukt zich dood achter stuur

Djeez

Amanda Notebaert uit Loxahatchee Groves, in de Amerikaanse staat Florida, heeft op bizarre wijze het loodje gelegd. De 31-jarige vrouw heeft zich letterlijk doodgeneukt. Tijdens een wip achter het stuur, is de auto waarin zij zat hard gecrasht.

Matthew P. Notebaert en zijn vrouw hadden op 9 maart een briljant idee. Het stel zette het op een blowen en zuipen, en stapte vervolgens achter het stuur. Op een weg waar een snelheidslimiet van 50 km/h geldt, trapte manlief het gaspedaal in tot zo'n 90 kilometer per uur.

Ook dit gaf het echtpaar geen kick. Ze besloten dus om hun broek en onderbroek uit te trekken, waarna Amanda op haar mans kloppende roede ging zitten. Terwijl zij zich klaarreed op zijn piemel, werd ongemerkt het einde van de weg bereikt.

Het voertuig vloog als een raket door de lucht. Na een vlucht van maar liefst tien meter boorde de auto zich aan de overkant van het kanaal in de kade. Uiteraard droeg het stel geen gordel, dus de vrouw was op slag dood.

Meneer Notebeart moest woensdag voor de rechter verschijnen. Deze legde de beste man een celstraf op wegens dood door schuld. Desondanks komt de vrouw niet in aanmerking voor een Darwin Award. Zij heeft namelijk een 9-jarige zoon en een baby van zeven maanden achtergelaten.