Plasseks 50 vrouwen op achterbank taxi

Djeez

De politie van Osaka heeft gisteren ene Toshihiko Nishi in de boeien geslagen. De 41-jarige taxichauffeur heeft zeker vijftig vrouwen gedwongen op de achterbank van zijn taxi te plassen.

De beste man krijgt een stijfje van vrouwen die hun plas niet kunnen ophouden. Niet vreemd, voor een inwoner van het land dat bekendstaat om tentakelporno en automaten voor gedragen slipjes van schoolmeisjes.

Nishi gaf vrouwelijke klandizie een bekertje crackers te eten. Blijkbaar zat hier een stof in die zorgt voor een volle blaas. Een vrouw die in oktober bij de man in de taxi stapte, heeft verteld dat ze snel na het eten van de snack nodig moest plassen.

Hierop vroeg de Japanse of de taxichauffeur even wilde stoppen zodat zij aan de kant van de weg de aardappels kon afgieten. Nishi weigerde dit, en bood in plaats van te stoppen haar een absorberende doek aan. Vervolgens werd de vrouw aangemoedigd om hierop haar blaas te legen.

Uiteindelijk lekten de praktijken van de plasfetisjist toch uit, waarna de politie een inval deed in de woning van de taxichauffeur. Tijdens de huiszoeking werden videobanden gevonden met hierop de beelden van zo'n vijftig plassende vrouwen. De beelden waren geschoten door een verborgen camera in de taxi van Nishi.

"Ik word er geil van als vrouwen worstelen om hun plas op te houden", zo bekende de beste man. Ook vertelde de Japanner dat hij de crackers had vermengd met fijngemalen plaspillen. Hij wordt nu aangeklaagd wegens aanranding.