Warcraft-film 'bijna' af

Pheno

Het filmen van Warcraft is bijna klaar, maar het zal toch nog even duren voordat de makers "job's done" horen. De postproductie gaat namelijk twintig maanden kosten.

Warcraft wordt gemaakt door Universal Pictures en Legendary Pictures. De regisseur is Duncan Jones, bekend van de sci-fi film Moon. Thomas Tull, CEO bij Legendary, heeft er het volgende over te zeggen: "Zoals je misschien al gemerkt hebt, komen er deze komende twee jaar vrij grote titels uit. We wilden ervoor zorgen dat we het goed doen, maar er zijn enkele scènes en een aantal dingen die Duncan Jones heeft gedaan die cutting-edge zijn. We willen genoeg tijd hebben om ervoor te zorgen dat die erin zitten. Dat zal iets minder dan twee jaar duren voordat dat gebeurd is. Het duurt ongeveer 20 maanden. We willen echt onze tijd nemen en dit goed doen, omdat de technologie die gebruikt is echt wat moderne technieken gebruikt."

De camera's kunnen opgeborgen worden op 23 mei, de laatste draaidag van de film. Pas vanaf 11 maart 2016 is het resultaat in de bioscoop te zien.

Warcraft set