James Franco heeft wel gezoend met Lindsay Lohan

Redactie

James Franco heeft dan misschien niet het bed gedeeld met Linday Lohan, maar de twee hebben wel gezoend. "We hebben met elkaar gezoend en het was heel flauw", geeft Franco woensdag toe in de radioshow van Howard Stern, schrijven verschillende Amerikaanse media.

Onlangs lekte een lijstje met beroemde bedpartners van de 27-jarige actrice uit. Lohan had de lijst gemaakt in een afkickkliniek en beweert dat deze is gestolen. Ook Franco stond erop. "Ik kan nog steeds niet geloven dat ze me op de lijst heeft gezet. Ze spoort echt niet."

De 36-jarige acteur zegt dat de twee hebben gezoend in 2004. "Ik zei: zoenen is genoeg. Ik dacht ook: wat doe ik hier in godsnaam? Ze was zo jong." Franco geeft toe dat hij destijds een beetje verliefd was op Lohan, die toen een stuk bekender was dan hij.

De actrice werd jaren later juist verliefd op de acteur, zegt Franco. "We verbleven tegelijkertijd in hetzelfde hotel in een moeilijke fase in haar leven. Het was voor mij overduidelijk dat ze me leuk vond." Lohan deed haar best Franco te verleiden. "Ze heeft een keer ingebroken in mijn hotelkamer. Ik lag op de bank te slapen en daar was Lindsay midden in de nacht in mijn kamer."