FOK! wat een weer... Minder onzeker

Stephan (Stephan5)

Welkom! Na een week vol onzekerheden worden de kaarten nu wat duidelijker geschud. De afgelopen dagen vielen er zeker in noorden en oosten soms zware buien. Een enkele plek kreeg zelfs 60 millimeter. Op andere plaatsen bleef het dan weer lang grijs en kil, en op wéér andere locaties scheen de zon geregeld en was het prima weer.

Vannacht ontstond er net als gisternacht weer op diverse plaatsen nevel en mist en het duurt wel even voordat de zon er weer doorheen komt. Ook kan er vanochtend nog een enkele bui vallen. Later op de dag breekt de zon er wat vaker door, maar helemaal droog blijft het nog niet. De temperaturen beginnen aan een daling en komen vanmiddag uit op waarden die tussen de 13 en 17 graden komen te liggen. De wind draait naar het noorden toe en neemt iets in kracht toe, zodat de eventuele buien zich wat sneller verplaatsen.

De komende dagen beloven droog te zijn met flink wat ruimte voor de zon. Op zondag is het met 11 graden erg fris, maar in de loop van de volgende week gaan de kwikstanden weer langzaam omhoog.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

ZOn1
Vandaag kijken we met KlapMongeaul naar de zon.

Zon2

 Zon3
Fraaie plaatjes weer hoor!