Cameron Diaz deelde ook het bed met een vrouw

Redactie

Cameron Diaz blijkt nog meer seksueel te hebben geëxperimenteerd dan ze eerst liet doorschemeren. Eerder deze maand liet ze al weten weinig te zien in monogamie. "Ik heb ook wel eens met een vrouw in bed gelegen", zei de actrice maandag in het Amerikaanse programma Watch What Happens Live, schrijven Britse media.

"Meer dan eens?", vroeg de presentator gretig. "Je vroeg niet expliciet hoe ik het met een vrouw heb gedaan", antwoordde Diaz koket. "Maar ik heb het wel met een vrouw gedaan."

Diaz liet zich in het meinummer van de Britse editie van het tijdschrift Glamour al ontvallen dat ze ervan overtuigd is dat alle vrouwen zich wel eens aangetrokken voelen tot andere vrouwen. "Het is natuurlijk voor vrouwen om de schoonheid van andere vrouwen te waarderen", zei ze.

De 41-jarige actrice weet waar ze het over heeft. Ze is momenteel te zien in The Other Woman, met de uiterst bevallige Leslie Mann en Kate Upton. Diaz speelt een vrouw die ontdekt dat haar vriend al jarenlang is getrouwd met een ander. Als ze niet alleen zijn echtgenote ontmoet maar ook een andere dame waarmee haar vriend is vreemdgegaan, slaan de drie vrouwen de handen ineen om wraak te nemen.