Kemper voelt zich een oma bij Spuiten en Slikken

Redactie

Geraldine Kemper voelt een stuk minder de behoefte om allerlei dingen uit te proberen voor Spuiten en Slikken. "Ik heb vroeger ook dingen gedaan die ik nu niet meer zou doen. Ik ben inmiddels best een oma bij Spuiten en Slikken", zegt de presentatrice in 100% NL Magazine.

De 23-jarige Kemper heeft voor het BNN-programma geëxperimenteerd met verschillende soorten drugs. Toch zijn er verdovende middelen waar ze zich liever niet aan waagt. "Cocaïne of speed of zo. En als ik niet achter een item sta, dan doe ik het gewoon niet."

De presentatrice is een stuk kritischer geworden op haar eigen werk. "Er zijn ook items waarvan ik pas achteraf denk: dit is niet helemaal top. Daar word ik steeds strenger in", legt ze uit. "In het begin was ik een jong vogeltje in de grote wereld, nu ben ik een stuk kritischer op mezelf."

De blondine, die ook te zien is in programma's als De Social Club en 3 op Reis, vindt het heerlijk dat ze het zo druk heeft met haar werk. Dat de presentatrice geen relatie heeft, vindt ze dan ook niet erg. "Soms is alleen zijn best lekker, als je het heel druk hebt bijvoorbeeld. Anders zou je moeten bellen: ik haal het niet met het eten. Nu is het prima als je nog even drie uurtjes doorgaat."

Hoewel de Volendamse niet op zoek is naar een relatie, mist ze het af en toe wel om een vriend te hebben. "Op zondagavond met een dude zitten is ook wel heel chill", legt Kemper uit. "Heel gek: als je vrijgezel bent, wil je een relatie en als je een relatie hebt, wil je af en toe vrijgezel zijn."