Moeder Amy Winehouse laaiend op ex-man zangeres

Redactie

De moeder van Amy Winehouse is laaiend op Blake Fielder-Civil, de ex-man van haar in 2011 overleden dochter. Volgens Amy's moeder Janis gedroeg Fielder-Civil zich onlangs respectloos door voor een fotoshoot te poseren bij het graf van de zangeres. Hij liet zich daar de afgelopen drie jaar niet zien.

"Ik wil hier niks mee te maken hebben", zei Janis Winehouse tegen de Britse krant The Mirror. "Hij mag het graf bezoeken, maar hij toont geen respect voor onze religie door zijn hoofd niet te bedekken en een interview te geven op een heilige plek", aldus Janis, die joods is. "Hij mag rouwen, maar niet publiek en drie jaar te laat."

Eerder twitterde Amy's vader Mitch al over de actie van Fielder-Civil, met wie hij en zijn vrouw bepaald geen goede band hebben. "Blake heeft een interview gegeven bij Amy's graf? Zeg me alsjeblieft dat het niet waar is." Volgens Mitch is zijn dochter mede door toedoen van Fielder-Civil aan de drugs geraakt.

Fielder-Civil zei in het bewuste interview onder meer dat hij zich schuldig voelt over Amy's dood en het graf van de zangeres niet eerder durfde te bezoeken. "Misschien zou ze niet zo veel drugs hebben gebruikt door de jaren heen als ze mij nooit had ontmoet."