FOK! wat een weer... Wisselvallig

Stephan (Stephan5)

Goeiedag! Het onstabiele weer is nog niet voorbij, al zijn er vandaag wel enige verschillen te ontdekken. Koningsdag verliep op veel plaatsen redelijk met geregeld zon en pas later op de dag kwamen er in het oosten en noorden buien opzetten. In het zuidwesten viel plaatselijk wat lichte regen, maar dat stelde niet zoveel voor.

De afgelopen nacht bleven de buien in het noordoostelijke helft gewoon doorgaan en daar zaten soms weer flinke exemplaren tussen. Elders bleeft het op veel plaatsen droog. Vandaag breiden de buien zich geleidelijk verder uit naar het midden en westen toe, maar of het zuiden en zuidwesten gehaald gaan worden dat is nog maar zeer de vraag. Verder is er over het algemeen vrij veel bewolking en schijnt de zon maar heel af en toe. Het kwik ligt tussen de 14 en 19 graden. Er staat maar weinig wind.

De nieuwe week begint met een afwisseling van zon en enkele buien. De eerste dagen is het nog vrij zacht, maar in de tweede helft van de week gaat het kwik scherp naar beneden toe.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Sl
KlapMongeaul was weer vroeg op om de zonsopkomst te bewonderen.

Zokla
Prachtige plaatjes weer.