Grosjean bevestigt betaling door Lotus

Peterselieman

Formule 1-coureur Romain Grosjean heeft bevestigd dat zijn achterstallig loon is voldaan door zijn team Lotus. De Fransman moest lange tijd op het geld wachten, maar hij heeft vanuit China laten weten dat sinds het nieuwe management er is dat dit probleem uit de wereld is.

Volgens Grosjean kan Lotus zich nu richten op het verbeteren van de auto. "We hebben in ieder geval niet meer het probleem dat er tot nu toe was en dat is goed. We proberen met zijn allen zo hard mogelijk te werken. Na twee succesvolle jaren hebben we nu een lastig seizoen, maar iedereen doet zijn uiterste best om de auto zo goed mogelijk te maken, zoveel mogelijk vooruit te gaan en niet iemand of iets de schuld te geven. We zijn een team, we zijn verbonden en zitten in hetzelfde schuitje."

Grosjean geeft toe dat het voor hem lastig was om niet betaald te worden. Hij heeft dit nooit in de media geuit, in tegenstelling tot teamgenoot Kimi Räikkönen die dit wel deed. Of de Fin inmiddels wel grotendeels betaald is, is niet bekend.