Backstreet Boy Nick Carter getrouwd

Redactie

Backstreet Boy Nick Carter is zaterdag in Santa Barbara getrouwd met Lauren Kitt. Een van de afwezigen op de bruiloft was Nicks jongere broertje Aaron, schrijft entertainmentsite Rumorfix. Hij wilde wel, maar het vliegtuig dat hij zou nemen kampte met technische problemen.

Volgens zijn manager had Aaron verplichtingen in Washington. Die afspraak was al gepland voor Aaron wist wanneer zijn 34-jarige broer ging trouwen. "Aaron heeft verschillende vluchten genomen om in Santa Barbara te komen", zei zijn manager. "Hij heeft zijn uiterste best gedaan om bij de trouwerij van Nick te kunnen zijn."

"Ik ben heel boos dat ik de bruiloft van m'n broer heb gemist", schreef Aaron op Instagram. "Ik hoop dat hij me niet haat. Ik heb geprobeerd er te komen. Sorry broer." Of Angel, de zus van Nick en Aaron, wel van de partij was, is niet duidelijk. Nick ging in februari ook niet naar haar huwelijk.

Nicks bandmaatje AJ McLean schreef voor aanvang van de ceremonie nog dat hij uitkeek naar de plechtigheid. "Ik ben thuis aan het chillen en maak me klaar voor het oefendiner van de bruiloft waarvan de meesten dachten dat 'ie nooit zou plaatsvinden. Ik ben zo blij dat het eindelijk gaat gebeuren!" Carter zei vorig jaar nog dat hij altijd dacht nooit te gaan trouwen.

De Backstreet Boys waren een paar weken geleden nog in Nederland voor twee optredens. Eerst gaven ze een concert in de Rotterdamse Ahoy en een kleine week later stonden ze in de Heineken Music Hall in Amsterdam.