Taxichauffeur tot seks gedwongen

Een lookalike van Angelina Jolie heeft een taxichauffeur in het Roemeense Tulcea twee keer achter elkaar tot seks gedwongen. De verkrachtster was een seksverslaafde en wilde zelfs nog een derde keer. Dat zag de brave man echter niet zitten.

Daarop trok de 31-jarige Luminata Perijoc van leer. Niet met een nieuw standje maar met een mes. De man moest uiteindelijk met messteken worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Aanvankelijk kreeg de amazone vijf jaar gevangenisstraf van de rechter, maar omdat ze wegens een zware operatie pijnstillers moest gebruiken werd de straf teruggebracht tot vier jaar voorwaardelijk. Dit omdat volgens experts de pijnstillers de oorzaak zouden zijn van haar gedrag. 

Volgens het slachtoffer is "haar straf een lachertje". "Ik heb levenslang gekregen want mijn vrienden zullen me voor eeuwig uitlachen. Heb je haar al eens goed bekeken?! Ze kunnen maar niet begrijpen dat het geen derde keer meer lukte met haar", aldus de ontgoochelde man.

Luminata belde na een middagje shoppen een taxi. Toen ze voor de deur van haar appartement uitstapte, vroeg ze om zijn telefoonnummer. Een paar uur later kreeg hij al een telefoontje, waarin ze hem vroeg ergens een paar flessen wijn op te pikken en die bij haar af te leveren. Dat deed de taxichauffeur keurig, maar in plaats van een fooi te ontvangen werd hij hardhandig naar binnen gesleurd, waar de lookalike van Jolie op harde toon seks eiste.

Toen de arme kerel dat weigerde werd hij met een mes bedreigd en moest hij zich uitkleden. Tot twee keer toe wist hij haar te bevredigen terwijl het mes vervaarlijk flikkerde, maar toen was hij uitgeput. Een zestal messteken waren zijn deel en hij kon zich na een worsteling verschansen op haar slaapkamer, waar hij de politie belde.

De politie bevestigde de onfortuinlijke stud inderdaad uit het appartement bevrijd te hebben, waar Luminata nog altijd halfnaakt rondliep. Over het lot van de politieagenten is niets bekend.