Manchester United meldde zich nog niet bij PSV voor Arias

heywoodu

Hij leek de concurrentiestrijd van Joshua Brenet te verliezen, maar knokte zich sterk terug. Inmiddels wordt Santiago Arias genoemd bij clubs uit de Engelse top. Met zijn uitstekende spel voor PSV en de Colombiaanse nationale ploeg heeft Arias naar verluidt de aandacht getrokken van de Europese elite. Zo zou Manchester United de 22-jarige rechtsback nauwgezet monitoren.

Een concreet bod bleef tot dusver echter achterwege, laat Marcel Brands weten in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Concreet weten we bij PSV niets, er heeft zich niemand gemeld", zegt de technisch manager van de Eindhovenaren tegenover het ochtendblad.

Brands sluit evenwel niet uit dat geïnteresseerde partijen zich in de zomer melden. "We weten wel dat Arias als interessante speler geldt in het circuit. Een aanvallend ingestelde back en speler van Colombia, WK-deelnemer en top-6 land."

PSV zou flink winst kunnen maken op de Colombiaans international. Afgelopen zomer kwam Arias samen met Stijn Schaars over van Sporting Portugal. De huidige nummer vijf van de Eredivisie betaalde slechts een paar ton voor zijn diensten.