Cazorla wil Casillas naar Arsenal lokken

heywoodu

Sinds Iker Casillas bij Real Madrid is voorbijgestreefd door Diego López wordt de Spaanse doelman onophoudelijk in verband gebracht met een transfer. Santi Cazorla ziet zijn ploeggenoot van de Spaanse nationale ploeg graag naar Engeland verhuizen.

Arsenal is een van de clubs die Casillas op het verlanglijstje hebben staan, en Cazorla zou de komst van de ervaren sluitpost toejuichen. De behendige middenvelder heeft regelmatig contact met Casillas, en probeert hem dan over te halen om voor Arsenal te kiezen. "Ik heb Iker gezegd dat ik het mooi zou vinden als hij hierheen komt", zo liet hij Sport360 optekenen.

Cazorla heeft er echter weinig vertrouwen in dat het jeugdexponent van de Madrilenen zijn huidige werkgever de rug toe zal keren. "Tot dusver is hij alleen maar nieuwsgierig geweest naar mijn ervaringen in Engeland. Zijn situatie is extreem ingewikkeld, maar hij zal een keuze moeten maken."

"Veel clubs dingen naar zijn hand, waaronder Arsenal", verklapt Cazorla. "Maar ik denk dat het heel moeilijk zal worden om hem bij Real weg te halen, want hij weet precies waar hij op kan rekenen in Madrid."