Wesley en Yolanthe aangeklaagd om verbouwing

Redactie

Een bouwbedrijf uit Etten-Leur heeft Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau voor de rechter gesleept. Dat bevestigt de directeur van het bedrijf, STB Exclusive Projects. Het stel zou het bouwbedrijf hebben ingehuurd voor de renovatie van hun huis op Ibiza en de klus hebben geannuleerd zonder de gemaakte kosten te betalen.

"Wij hebben een jaar voor deze mensen gewerkt en tijd, energie en kosten erin gestopt", licht de directeur toe. Volgens hem hebben ze opdracht vlak voor de renovatie zou beginnen geannuleerd. "Het is een hele vervelende situatie."

De advocaat van de voetballer en de presentatrice laat in een verklaring weten dat geen sprake was van een overeenkomst. "Wesley en Yolanthe menen op goede gronden van niet. STB verlangt alsnog een vergoeding voor werkzaamheden waarvoor geen opdracht is verleend."

Ook zegt de raadsman nog niets te hebben vernomen over een rechtszaak. "STB heeft nog niets voor de rechter gebracht, maar wel een persbericht uitgebracht en de openbaarheid gezocht. Wesley en Yolanthe keuren deze handelswijze af."

Het bouwbedrijf beweert meerdere keren contact te hebben gezocht en had volgens de directeur 'geen andere keuze' dan naar de rechter te stappen. Sneijder en Sneijder-Cabau zeggen zich geen zorgen te maken over een eventuele rechtszaak. "Wesley en Yolanthe wachten de uitkomst van eventuele gerechtelijke stappen van STB met vertrouwen af."