Charlize Theron maakt film met vriend Sean Penn

Redactie

Charlize Theron en Sean Penn zijn niet alleen sinds februari tortelduifjes, ze zijn ook van plan hun talenten komende zomer op de set te bundelen. Theron is in beeld voor een hoofdrol in het drama The Last Space, waarvan Penn de beoogde regisseur is. Dat schrijft de Amerikaanse filmsite The Wrap.

Een woordvoerder van Theron laat weten dat het project zich nog in een pril stadium bevindt, maar wil wel bevestigen dat haar cliënt met de makers in gesprek is voor een rol. Welke rol Theron dan zou spelen is ook nog onduidelijk.

De film gaat over menselijke drama's in een vluchtelingenkamp in Soedan. Dat liet Adèle Exarchapoulos, die al getekend heeft voor een bijrol, eerder weten. De Franse actrice was onlangs te zien in het internationaal succesvolle La Vie d'Adèle.

Zowel Theron als Penn zijn al jaren betrokken bij humanitaire hulp. Het scenario zou daarmee aansluiten op de persoonlijke interesses van de acteurs. Mocht de film worden gemaakt, dan is het Penns eerste regieproject sinds Into the Wild uit 2007.


Charlize Theron maakt film met vriend Sean Penn (Foto: Novum)