Goossens fit voor kraker Feyenoord tegen PSV

heywoodu

John Goossens is sneller dan verwacht hersteld van zijn hamstringblessure. De middenvelder trainde woensdag alweer mee. Eind vorige maand liep Goossens een scheurtje in zijn hamstring op. De diagnose was dat hij een maand niet kon voetballen. Feyenoord vreesde daardoor dat zijn seizoen er al op zat.

Het herstel van Goossens gaat echter snel, want woensdag hervatte hij volgens AD.nl de groepstraining. Ook verdediger Joris Mathijsen was er op Varkenoord weer bij. De routinier is hersteld van een kuitblessure, waarmee hij enige tijd afwezig was.

Zowel Goossens als Mathijsen is waarschijnlijk op tijd fit voor de belangrijke competitiewedstrijd van aanstaande zondag tegen PSV. De Rotterdammers kunnen bij winst in Eindhoven weer een belangrijke stap zetten richting een tweede plek op de eindranglijst.

Feyenoord heeft na 31 duels vier punten voorsprong op nummer drie FC Twente, dat zaterdag Roda JC ontvangt. De laatste twee wedstrijden staat de ploeg van coach Ronald Koeman tegenover Cambuur (thuis) en AZ (uit).