Faber rekent op Depay, Park en Schaars

heywoodu

PSV krijgt zondagavond Feyenoord op bezoek. In de jacht op de tweede plaats rekent coach Ernest Faber op Memphis Depay, Ji-Sung Park en Stijn Schaars. Met nog drie wedstrijden te gaan staat PSV op zeven punten van nummer twee Feyenoord.

De Eindhovenaren bezetten na twee nederlagen op rij de vijfde plaats. Met Faber als eindverantwoordelijke op de bank (bij afwezigheid van de zieke Phillip Cocu) ging PSV onderuit tegen FC Groningen (2-3) en sc Heerenveen (3-0).

Het gat met Feyenoord kan zondag in een direct duel weer verkleind worden. In het Philips Stadion hebben ze nog hoop op een ticket voor de voorronde van de Champions League. Bij winst op de Rotterdammers maakt PSV nog een kans. Faber rekent tegen Feyenoord op Depay, Park en Schaars.

De drie basiskrachten kampen met pijntjes en ontbraken maandag op de training. Faber is optimistisch voor zondag. Depay heeft last van de hamstring. Park en Schaars kampen met knieklachten. "Ik verwacht dat ze het alle drie gaan halen. Daar ziet het op dit moment naar uit", zei Faber tegen De Telegraaf.

Bij puntenverlies tegen Feyenoord dreigt een plek in de play-offs voor Europees voetbal. "Maar daar denken wij helemaal niet aan", aldus Faber. "Wij bereiden ons optimaal voor om het seizoen met drie overwinningen af te sluiten." Karim Rekik ontbreekt tegen Feyenoord vanwege een schorsing.