Call of Duty ook naar EpiCon

Pheno

EpiCon heeft onthuld dat de diehard Call of Duty: Ghosts-spelers ook tijdens dit evenement kunnen laten zien wat ze waard zijn in een multiplayercompetitie .

Van 4 tot en met 6 juli aanstaande staan de Brabanthallen in Den Bosch geheel in het teken van EpiCon, de 3-daagse conventie waar de werelden van gaming, cosplay en meer samenkomen. Onder andere game-competities van Dota 2 en StarCraft II zullen er op dit evenement te zien en te doen zijn. En zoals vandaag is bekendgemaakt sluit Call of Duty: Ghosts aan in dit rijtje van competitiegames.

Binnenkort beginnen de inschrijvingen voor de Call of Duty: Ghosts-competitie. Deze wordt verzorgd door de ESL, die alles in goede banen zal leiden. In de komende maanden zullen de voorrondes worden gespeeld, waarin teams een finaleplekje kunnen veroveren. De finale zal op een groot podium onder begeleiding van echte shoutcasters plaatsvinden op EpiCon. In Call of Duty: Ghosts nemen teams van vier het tegen elkaar op in de modi Domination, Search & Destroy en Blitz.

Wil jij hier aan meedoen en jezelf inschrijven? Dan moet je de site van EpiCon in de gaten houden waar de details later worden aangegeven.

COD:Ghosts