EA Sports brengt demo van 2014 FIFA World Cup uit

Pheno

Electronic Arts heeft vandaag bekendgemaakt dat de speelbare demo van EA Sports 2014 FIFA World Cup Brazil wereldwijd te downloaden is voor het Xbox Live Gold-leden van Xbox 360 en voor het PlayStation 3. De demo is vanaf 8 april beschikbaar voor Xbox Live Silver-leden.

Als je de demo downloadt, kun je het speltype 'Aftrap' spelen in het Estadio do Maracana, het stadion waarin de finale van de World Cup wordt gespeeld. Je kunt spelen als Brazilië, Engeland, Mexico, Verenigde Staten, Japan, Ivoorkust, Australië of Nieuw-Zeeland. Je kunt in de demo spelen met de nieuwe Adidas Brazuca, de officiële wedstrijdbal van de 2014 FIFA World Cup Brazil.

De volledige game komt op 17 april 2014 in Nederland en België uit. Er zijn vernieuwingen en verbeteringen aan de gameplay, en de presentatie van de game gaat voor de sfeer van Brazilië. Met in totaal 203 nationale teams, 7469 spelers, 19 officiële managers en 21 nieuwe stadions, waaronder alle 12 officiële speelstadions van Brazilië, kun jij je eigen wereldtoernooi spelen.

Als je de Champions Edition tijdig pre-ordert ontvang je:

  • Adidas All Star-Team - Speel met 26 stervoetballers uit de hele wereld, waaronder Leo Messi
  • Het EA Sport FIFA Classic XI - 29 van de beste voetballers die ooit op het veld hebben gestaan, samen in 1 team
  • Vreugdedans-bundel - 3 vreugdedansen in de game. De extreem populaire Buikschuiver en nog twee nieuwe manieren om je goals te vieren
  • Historische FIFA World Cup voetbalbundel van Adidas. - 5 klassieke voetballen van eerdere toernooien.