[pic] Kate Upton promoot The Other Woman

Harry

Kate Upton trekt zich zo min mogelijk aan van de mening van andere vrouwen. "Ik ga alleen de strijd aan met mezelf", vertelt de 21-jarige blondine aan Novum Nieuws. "Ik wil het beste in mezelf boven halen."

Dat lukt de Amerikaanse, die naam maakte als model en het probeert te maken als actrice, aardig. Toch blijft ook de rondborstige Upton onzeker. "Het blijft spannend als ik een scène moet draaien in m'n bikini", bekent Upton. In de nieuwe film The Other Woman is de blondine rennend op het strand te zien. "Ik ben opgegroeid in Florida en heb vaak in bikini's geposeerd, dus ben wel gewend aan badkleding. Maar toch was die scène een beetje eng."

Dat anderen jaloers zijn op haar uiterlijk doet Upton niet veel. "Als andere vrouwen jaloers zijn op mij, dan is dat maar zo", zegt het acterende model. "Maar het is zeker niet iets waar ik op uit ben." Cameron Diaz, die met Upton te zien is in The Other Woman, is van mening dat afgunst op een gebrek aan zelfvertrouwen wijst. "Dat is triest, want het betekent dat die vrouwen niet kunnen waarderen wat ze zelf hebben."

Ook Diaz trekt zich de kift van andere dames zo min mogelijk aan. "Het heeft niets met mij te maken, dus ik kan het makkelijk naast me neerleggen." De 41-jarige actrice zegt zelf nooit jaloers te zijn. "Ik geloof niet dat vrouwen onderling moeten wedijveren. Het is belangrijk om trots te zijn op je individualiteit. Ik moet niet nastreven wat een ander heeft. We moeten ons best doen het beste in onszelf naar boven te halen en dat is goed genoeg."