Bajesklant (27) wordt opa

Marc (MPG)

Bij een opa denk je al gauw aan een wijze, grijze heer op leeftijd, die met pensioen is en volop tijd met zijn kleinkinderen door kan brengen. Hoe anders is dat bij een Brit die binnenkort grootvader wordt. Deze jongeman, die zijn dagen overigens in de bajes doorbrengt, is namelijk pas 27 jaar jong.

Op zijn 14e werd de aanstaande opa vader van een wolk van een dochter. Deze meid is nu 13 jaar oud en is geheel naar voorbeeld van haar pa en ma nu zwanger. De aanstaande papa van het kind is één jaartje ouder dan zijn vriendin. Hoewel opa nog heeft getracht zijn dochter te overtuigen het kind weg te laten halen, is dochterlief dat allerminst van plan. Ze heeft trots een foto van de echo op Facebook gepost.

De aankomend opa zit al wat jaartjes in de bak, omdat hij veroordeeld is voor moord. Hij heeft iemand doodgestoken die wilde voorkomen dat hij een beroving succesvol kon uitvoeren. De 28-jarige moeder van zijn dochter is van hem gescheiden en heeft inmiddels nog twee kinderen van een andere man.

De identiteit van de familie is om wettelijke redenen niet bekendgemaakt. Het zou om een familie uit een van de grootste steden van Groot-Brittannië gaan.