Vrije val voor Spidey in nieuwe Amazing Spider-Man clip

Peter Breuls

Veel over het verhaal zegt het niet, maar het is zeker mooi om te zien hoe Peter Parker, gekleed in zijn Spider-Man uitfit en gewapend met zijn webschieters door de stad zoeft. Een nieuwe clip uit de film toont ruim een halve minuut vallen en slingeren.

De beelden sluiten mooi aan bij de lol die Parker in de eerste film leek te hebben, toen hij zijn gave ontdekte en ermee ging spelen. Voordat de zaken een donkere wending nemen, als die wending er al is, zal The Amazing Spider-Man 2 de webslingeraar in ieder geval in zijn nopjes tonen. Check de clip hieronder.

Bij Entertainment Weekly is intussen een korte featurette verschenen over de relatie tussen Gwen Stacy (Emma Stone) en Parker (Andrew Garfield). Naast het belichten van dit fijne setje worden beelden getoond van Spidey, maar ook enkele helden, in actie. Zeker de moeite waard voor een beetje voorpret:

The Amazing Spider-Man 2, waarin Spider-Man het opneemt tegen the Rhino, Electro en de Green Goblin (die je overigens hier in nieuwe foto's kunt bewonderen), draait vanaf 24 april.