Dochter Paul Walker blijft bij moeder

Vincent (vinnypassy)

Paul Walkers 15-jarige dochter Meadow Walker mag bij haar moeder Rebecca Soteros blijven wonen. De moeder van de overleden acteur wilde de voogdij hebben, omdat Soteros een drankprobleem zou hebben. Beide partijen kwamen tot een schikking, zegt een bron tegen entertainmentzender E!.

Door de schikking werd de rechtszaak die voor donderdag gepland stond opgeschort. "Na een ontmoeting van de familie hebben beide partijen een overeenkomst bereikt", liet de bron weten. "Dit is voor alle betrokkenen een grote verbetering." Details werden niet bekendgemaakt.

De keus voor Soteros is opmerkelijk. In zijn testament, dat hij al veertien jaar geleden opstelde, liet Walker namelijk weten dat zijn moeder Cheryl Ann de voogdij over Meadow moest krijgen. Ook voor zijn dood in november tijdens een auto-ongeluk woonde Meadow al bij haar oma. Walker laat zijn dochter een vermogen van zo'n 25 miljoen dollar na.

Een andere bron ontkent overigens dat Soteros een drankprobleem heeft. "Het is onwaarschijnlijk hoezeer zaken kunnen worden opgeblazen. Rebecca is een fantastische moeder." Wel moet Soteros nog op 2 mei voorkomen voor rijden onder invloed, hoewel ingewijden voorspellen dat Soteros die zaak gaat winnen.


Dochter Paul Walker blijft bij moeder (Foto: Novum)