'Gwyneth Paltrow heeft een midlifecrisis'

Vincent (vinnypassy)

Gwyneth Paltrow zit in een midlifecrisis. Dat vrezen bekenden van de 41-jarige actrice, die dinsdag aankondigde dat zij en Coldplay-zanger Chris Martin gaan scheiden. Vrienden van Paltrow zijn bang dat de blondine spijt krijgt van de breuk.

Een ingewijde noemt het raar dat Paltrow momenteel in Californië woont terwijl ze 'jarenlang vol minachting over haar geboorteplaats Los Angeles sprak'. "Ze vond LA altijd oppervlakkig, een stad zonder ziel", zegt een bron tegen de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. "Dus voor haar vrienden was het een grote verrassing dat ze daar weer ging wonen." Paltrow en de 37-jarige Martin verhuisden vorig jaar van Londen naar Los Angeles.

"Het lijkt erop dat ze een midlifecrisis heeft", aldus de ingewijde over Paltrow. De actrice zou verder geobsedeerd zijn door haar uiterlijk. "Het lijkt erop dat ze een mentale klap heeft gekregen toen ze 40 werd."

Paltrow en Martin woonden tijdens het grootste deel van hun huwelijk in Londen. "Chris heeft geen vrienden of familie in Los Angeles. Zijn bandmaatjes wonen in Londen en dat is waar zijn leven zich afspeelt. Gwyneth heeft altijd gezegd dat ze niet in Los Angeles wilde wonen, en toen veranderde ze vorig jaar ineens van gedachten." Naar verluidt blijft de actrice in de Verenigde Staten en verhuist Martin terug naar Engeland.

Als het daadwerkelijk tot een scheiding komt, hebben Paltrow en Martin heel wat te verdelen. Beiden stonden in de Forbes-lijst van de honderd meest verdienende beroemdheden tussen juni 2012 en juni 2013. Martins band Coldplay stond op de 17e plek met een inkomen van 64 miljoen dollar en Paltrow stond op nummer 71 met een inkomen van tien miljoen dollar.


'Gwyneth Paltrow heeft een midlifecrisis' (Foto: Novum)