Boef overvalt na 15 jaar bak dezelfde winkel

Nadat hij een celstraf van 15 jaar voor onder andere een gewapende overval had uitgezeten, heeft Christopher Miller exact dezelfde winkel overvallen als in 1999.

Verleden week vrijdag kwam de snuggere bandiet op vrije voeten en een dag later al beroofde hij in Toms River, New Jersey, de schoenwinkel van weleer.

De manager van de winkel herkende de onfortuinlijke schurk zelfs nog van de vorige keer. "Ik denk dat hij terugkeerde omdat hij bij de vorige overval niets kon buitmaken", liet ze optekenen aan de New York Post.

Miller (40) bedreigde haar en een jonger personeelslid en ze moesten allebei hun telefoon afgeven. Ze weigerden echter naar het magazijn achterin de winkel te gaan, dit tot grote ergernis van de overvaller. Hij ging er toen maar met de kassa vandoor, die 389 dollar bevatte.

Ver is Miller niet gekomen, want de gealarmeerde politie sloeg hem al snel in de boeien. De buitgemaakte biljetten had hij zelfs nog in zijn broekzakken. De kassa was in een goot gesmeten, de telefoons waren in een prullenbak gedumpt.

Politiewoordvoerder Mitchell Little vermoedt dat Miller zo snel mogelijk naar de gevangenis wilde terugkeren. "Het gevangenisleven is misschien het enige dat hij kent."