Ferrer simpel naar vierde ronde Miami

Frank (franklop)

David Ferrer heeft bij het masterstoernooi van Miami zonder al te veel moeite de vierde ronde bereikt. De Spanjaard, als vierde geplaatst, had iets meer dan een uur nodig om de Italiaan Andreas Seppi (31) met 6-3 en 6-2 te verslaan. Ferrer bereikte vorig jaar op het hardcourt in Florida de finale en verloor daarin van Andy Murray.

In de volgende ronde neemt Ferrer het op tegen Kei Nishikori. De Japanner (20) won met 7-6 (1) en 7-5 van Grigor Dimitrov (15). Roger Federer (5) - Richard Gasquet (9), Murray (6) - Jo-Wilfried Tsonga (11) en Tommy Robredo (16) - Novak Djokovic (2) zijn de andere achtste finales die inmiddels bekend zijn.

In het vrouwentoernooi drong Caroline Wozniacki opvallend eenvoudig door tot de laatste zestien. De Deense (11) gunde Sloane Stephens maar één game: 6-1 en 6-0. Na Li en Agnieszka Radwanska verzekerden zich eerder al van een plaats in de achtste finales. De Chinese (2) won met 7-6 (3) en 6-3 van Madison Keys. De Poolse (3) versloeg Elena Vesnina met 7-5 en 6-3.