Lieke van Lexmond zwanger, geen milf 2b

Redactie

Lieke van Lexmond is in verwachting van haar eerste kind. "Wij voelen ons dankbaar en gezegend dat we een baby krijgen", schrijft de 32-jarige presentatrice en actrice, die ongeveer negen maanden een relatie heeft met Bas van Veggel, op Facebook.

"Ik ben nu bijna vier maanden zwanger", zei Van Lexmond tegen RTL Boulevard. "We vonden het zo'n dierbaar nieuws dat we het zo lang mogelijk voor onszelf wilden houden." Volgens Van Lexmond is er nog niet echt een buikje zichtbaar. "Maar er komen een aantal klussen aan en ik moet rekening houden met contracten, dus we moeten het nu gaan communiceren."

Van Lexmond wist meteen dat ze een kind wilde van haar geliefde. "We wilden zo graag een kindje en dachten: we zien het wel. Ik was meteen zwanger. We zijn supergelukkig met z'n tweetjes, of drietjes eigenlijk."

Van Lexmond onthulde in november dat ze samen is met vastgoedhandelaar Bas van Veggel. Eerder had ze relaties met onder anderen Mark van Eeuwen, met wie ze in Goede Tijden, Slechte Tijden speelde, en Jeroen Rietbergen, die nu een relatie heeft met Linda de Mol.