Speel dit weekend de bèta van WildStar

Oscar.

Carbine Studios is druk bezig met WildStar, de nieuwe sci-fi MMO, die gepland staat voor release in 2014. WildStar speelt zich af op de planeet Nexus, een mysterieuze wereld die verlaten is door de aloude Elden.

Zij hebben het land rijk achtergelaten, boordevol schatten en technologieën, die ontdekt kunnen worden. Spelers kunnen een wild en mysterieus avontuur beleven dat plaatsvindt in de ruïnes van een vooruitstrevende samenleving. Je mag zelf kiezen wat je wil: wil je vechten, of ga je liever uit op verkenning om je zo te verdiepen in de rijke geschiedenis van de planeet. Of ben je meer geïnteresseerd in de flora en fauna op de planeet? Er zijn verschillende paden te kiezen, elk met eigen vaardigheden, acties, specialismen en avonturen om te ondernemen op Nexus.

What is WildStar? (04:13)

 

Aankomend weekend is er een closed bèta, waarin je zelf kunt ontdekken waarWildStar om draait. De bèta start vrijdag 21  maart om 15:00 en de servers loggen je automatisch weer uit op maandag 23 maart 8:00. Waarom vertellen we dit allemaal? Omdat FOK!games een aantal bètakeys weggeeft onder de bezoekers, jullie dus. Het is vrij simpel: vul hieronder je e-mailadres in en je krijgt een key en bijbehorende uitleg om deze te gebruiken binnen. En zoals altijd geldt: op = op.