Justin Bieber wankelde door blessure bij arrestatie

Harry

Justin Bieber zegt dat hij wankel liep tijdens zijn arrestatie door een breuk in zijn rechtervoet. In documenten van het politiebureau van Miami Beach zegt de zanger dat hij niet door alcohol of drugs scheef liep, melden verschillende Amerikaanse media.

De Canadese zanger werd eind januari opgepakt in Miami Beach wegens rijden onder invloed. Bieber werd door agenten gevraagd een rechte lijn te lopen, maar dat lukte niet. De zanger beweert zijn voet maanden eerder geblesseerd te hebben tijdens het skateboarden. Bieber bleek onder invloed van wiet en medicijnen achter het stuur te zitten. Ook had hij een ongeldig rijbewijs op zak en verzette hij zich tegen de arrestatie.

De zanger moet zich begin mei bij de rechtbank in Florida melden vanwege de zaak. Ook volgende maand moet Bieber zich verantwoorden voor zijn gedrag. Dan gaat zijn rechtszaak in Toronto verder. In de Canadese stad zou Bieber een limousinechauffeur hebben geslagen.

Daarnaast lopen er nog verschillende onderzoeken naar de 20-jarige zanger. Zo wordt hij in Los Angeles mogelijk vervolgd wegens vandalisme omdat hij eieren naar de woning van zijn buurman smeet.