Puber ziet mama naakt op Facebook

Djeez

Een 14-jarige jongen uit Hanover Township, in de Amerikaanse staat Pennsylvania, heeft onlangs een schokkende ontdekking gedaan. Het ventje liep op Facebook tegen naaktfoto's van zijn bloedeigen moeder aan.

Het kereltje in kwestie kreeg op de socialenetwerksite een vriendschapsverzoek van een voor hem onbekende vrouw. Om te zien wat voor vlees hij in de kuip had, keek hij op het profiel van de dame in kwestie. De schrik sloeg de puber om het hart. Hij keek namelijk recht in de brievenbus van zijn mama. Maar liefst twee naaktfoto's van zijn moeder stonden op het profiel.

Uiteraard was het niet zijn moeder zelf die de kiekjes op Facebook had gezet. Al snel kwam de aap uit de mouw. Ene Julie Ottaviani bleek achter de pagina te zitten.

Ottaviani is woest op de moeder van het kereltje. Haar kerel is er namelijk vandoor gegaan met de moeder van het ventje. Hierop besloot de furieuze vrouw zoete wraak te nemen op de minnares van haar man.

Zij wist de hand te leggen op enkele naaktfoto's van haar liefdesrivale. Ottaviani maakte een profiel aan op Facebook met een fictieve naam. Zij wilde de zoon van de maîtresse als vriend toevoegen en zo doende ontdekte het arme slachtoffer dat hij niet van de ooievaar komt.

De bedrogen vrouw moest gisteren voor de rechtbank verschijnen wegens het verspreiden van wraakporno. Zij heeft een volledige bekentenis afgelegd. Zij wilde 'dat de vrouw werd ontslagen en haar kind net zoveel kwetsen als het hare'. Ottaviani is op borgtocht vrijgelaten. In juni zal de zaak worden voortgezet.